Vi søker deltakere til Blikkåpner Oslo

Er du gira på å bruke egne erfaringer og interesser til å formidle kunst til andre og er i tillegg mellom 16 og 19 år gammel? Vi søker deltakere til prosjektet Blikkåpner Oslo.

Blikkåpner Oslo er et samarbeid mellom Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet og Kunstnernes Hus, hvor vi satser på kunstformidling av og for ungdom. Blikkåpnerne bruker sine egne erfaringer og interesser som utgangspunkt for å formidle kunsten til andre.

I ett år får deltakerne deltidsjobb hos Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet eller Kunstnernes Hus, og jobber med å nå ut til andre unge gjennom å lage arrangementer og innhold laget for ungdom. Arbeidet vil tilsvare ca. 4 timer i uka, og kan fint kombineres med skole. Du trenger ingen tidligere erfaring med kunst for å kunne søke, bare et åpent sinn og ønske om å kommunisere med andre om det du tenker og mener i møte med kunst.

Programmet er inspirert av Blikopeners på Stedelijk Museum i Amsterdam, og er en del av et større samarbeid mellom flere kunstinstitusjoner på Østlandet. Prosjektet finansieres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Er du interessert i å delta? Send en e-post til astrid@plotoslo.no innen 9. august så kontakter vi deg med informasjon om søknadsprosessen.