Bli medlem nå - få gratis inngang ut 2022!
Skrivekunstkurs Susanne Hætta redigert

Susanne Hætta: Hvordan skrive om kunst?

Torsdag 08.04.21

I foredragsrekken "Hvordan skrive om kunst?" deler forfatter, fotograf og kunstner Susanne Hætta erfaringer og kunnskap om hvordan å skrive om kunst. Et gratis, digitalt foredrag for alle som ønsker å fordype seg i kunst og uttrykke seg gjennom tekst.

Om foredrags-holderen

Susanne Hætta er en samisk forfatter, fotograf og kunstner. Hun har samfunnsvitenskapelig utdanning fra UiT Norges arktiske universitet og Universitetet i Bergen, samt yrkesbakgrunn fra journalistikken. Hennes siste bok er Mázejoavku. Collectivity and Art, som handler om den samiske kunstnergruppen Mázejoavku, Masigruppa på norsk. Den ble utgitt på forlaget DAT og Office for Contemporary Art Norway i november 2020.

Tidligere har Hætta blant annet gitt ut kunstnerportrettet Luondduadjágasat – Dreamscapes om kunstner og poet Synnøve Persen og fotoboken Mari Moments - Mari Liibbat om artisten Mari Boine på sitt eget forlag.

Om foredrags-rekken

"Hvordan skrive om kunst?" er et gratis, digitalt tilbud der erfarne kunstskribenter deler erfaringer og kunnskap om hvordan å skrive om kunst. Foredragsserien publiseres som et frittstående tilbud og parallelt med skrivekunstkurset ved samme navn.

Se også