Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)
Grace Tabea nytt bilde

Grace Tabea Tenga: Hvordan skrive om kunst?

17.11.20 – 24.11.20

I foredragsrekken "Hvordan skrive om kunst?" deler skribent og kritiker Grace Tabea Tenga erfaringer og kunnskap om hvordan skrive om kunst. Foredragsrekken er for alle som ønsker å fordype seg i kunst og uttrykke seg gjennom tekst. Enten du jobber med tekst i kulturnæringen, er en kunstner som til tider må sette ord på egen kunst, har et ønske om å uttrykke deg friere i den åpne kunstdebatten eller utvikle deg i nye retninger, er dette foredraget for deg.

«Hvordan skrive om kunst?» er et gratis, digitalt tilbud der erfarne kunstskribenter deler erfaringer og kunnskap om hvordan skrive om kunst. Klikk på play-knappen ovenfor for å starte foredraget.

Om foredragsholderen

Grace Tabea Tenga er skribent, kritiker, afrikansk-estetisk danser i Tabanka, aktivist og psykologistudent som blant annet skriver for Klassekampen, scenekunst.no, Norsk Shakespeare tidsskrift, ballade.no og periskop.no. I all hovedsak skriver Tenga fra et kritisk feministisk og de-kolonialt perspektiv med et interseksjonalt blikk på kunst og samfunnsspørsmål. Hun er ansvarlig for fagprogrammet til African Students Association og sitter i styret til Foreningen for kjønn- og seksualitetsmangfold i Oslo og Viken (FRI).

Hvordan skrive om kunst? Se alle