Grace Tabea nytt bilde

Grace Tabea Tenga: Hvordan skrive om kunst?

17.11.20 – 24.11.20

I foredragsrekken "Hvordan skrive om kunst?" deler skribent og kritiker Grace Tabea Tenga erfaringer og kunnskap om hvordan skrive om kunst. Foredragsrekken er for alle som ønsker å fordype seg i kunst og uttrykke seg gjennom tekst. Enten du jobber med tekst i kulturnæringen, er en kunstner som til tider må sette ord på egen kunst, har et ønske om å uttrykke deg friere i den åpne kunstdebatten eller utvikle deg i nye retninger, er dette foredraget for deg.

«Hvordan skrive om kunst?» er et gratis, digitalt tilbud der fem erfarne kunstskribenter deler erfaringer og kunnskap om hvordan skrive om kunst. Foredragene publiseres hver tirsdag klokken 16:00 og er åpne og tilgjengelig for alle.

Klikk på PLAY-knappen ovenfor for å starte foredraget.

Om foredrags-holderen

Grace Tabea Tenga er skribent, kritiker, afrikansk-estetisk danser i Tabanka, aktivist og psykologistudent som blant annet skriver for Klassekampen, scenekunst.no, Norsk Shakespeare tidsskrift, ballade.no og periskop.no. I all hovedsak skriver Tenga fra et kritisk feministisk og de-kolonialt perspektiv med et interseksjonalt blikk på kunst og samfunnsspørsmål. Hun er ansvarlig for fagprogrammet til African Students Association og sitter i styret til Foreningen for kjønn- og seksualitetsmangfold i Oslo og Viken (FRI).

Om foredrags-rekken

Foredragsrekken «Hvordan skrive om kunst?» publiseres hver tirsdag klokken 16:00 som et frittstående tilbud og parallelt med skrivekunstkurset «Hvordan skrive om kunst?».

Foredragene ligger ute på vår nettside til og med 24. november.

  • Tirsdag 13. Okt: Grace Tabea Tenga
    Skribent, kritiker og danser som blant annet skriver for Scenekunst, Norsk Shakespeare tidsskrift, Ballade.no og Subjekt.no, i all hovedsak fra et postkolonialt og feministisk perspektiv.

Bilde: Ambia Photography

Se også