Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Stengt i dag (Restaurant stengt)
Foredragsrekke Tommy Olsson

Tommy Olsson: Hvordan skrive om kunst?

03.11.20 – 24.11.20

Klassekampens kunstkritiker Tommy Olsson deler erfaringer og kunnskap om hvordan skrive om kunst. Foredragsrekken «Hvordan skrive om kunst?» er for alle som ønsker å fordype seg i kunst og uttrykke seg gjennom tekst. Enten du jobber med tekst i kulturnæringen, er en kunstner som til tider må sette ord på egen kunst, har et ønske om å uttrykke deg friere i den åpne kunstdebatten eller utvikle deg i nye retninger, er dette foredraget for deg.

«Hvordan skrive om kunst?» er et gratis, digitalt tilbud der fem erfarne kunstskribenter deler erfaringer og kunnskap om hvordan skrive om kunst. Foredragene publiseres hver tirsdag klokken 16:00 og er åpen og tilgjengelig for alle. Ingen påmelding. Fri entré.

Om foredrags-holderen

Tommy Olsson (f. 1963) er en svensk/norsk billedkunstner og skribent. Siden 2014 er han fast kunstanmelder i Klassekampen. Med dypt selvutleverende og grenseoverskridende tekster har han på 2000-tallet bidratt sterkt til å redefinere kunstkritikken i Norge på 2000-tallet. Mange av hans tekster har blitt publisert i Billedkunst, Morgenbladet og på kunstkritikk.no.

Om foredrags-rekken

Foredragsrekken «Hvordan skrive om kunst?» publiseres hver tirsdag klokken 16:00 som et frittstående tilbud og parallelt med skrivekunstkurset «Hvordan skrive om kunst?».

Foredragene ligger ute på vår nettside til og med 24. november.

  • Tirsdag 13. Okt: Grace Tabea Tenga
    Skribent, kritiker og danser som blant annet skriver for Scenekunst, Norsk Shakespeare tidsskrift, Ballade.no og Subjekt.no, i all hovedsak fra et postkolonialt og feministisk perspektiv.

Se også