Våre omvisere

Vi engasjerer frilansere med høy kompetanse innen kunst og arkitektur og med bred erfaring som formidlere til ulike målgrupper.

Camilla von Køppen har en MA fra Camberwell College of Art i London. Hun har lang erfaring med kunstformidling og produksjon fra ulike kunstinstitusjoner i Oslo og London. Camilla tilbyr omvisninger på norsk og engelsk.

Eli Eines er utdannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Trondheim. I tillegg til egen kunstproduksjon jobber hun som formidler på Kunstnernes Hus og på Nasjonalmuseet.

Ingvild Hammervoll er kunsthistoriker med en master fra Universitetet i Oslo og Det norske institutt i Roma. Ingvild jobber også som formilder ved Nasjonalmuseets ulike avdelinger, Ekebergparken skulpturpark og Høstutstillingen, samt som faglærer i kunsthistorie ved Einar Granum Kunstfagskole.

Karianne Ommundsen er billedkunstner, kunsthistoriker og skribent med moderne kunst og samtidskunst som interessefelt. Hun har tidligere undervist i kunsthistorie ved NTNU, og arbeider i dag med formidling ved forskjellige kunstinstitusjoner i Oslo.

Anders Dahl Monsen er utdannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Bergen. I eget kunstnerskap jobber han med skulptur, og på Kunstnernes Hus har han vært engasjert som omviser siden 2008. Ved siden av underviser han ved flere kunsthøyskoler og kunstskoler i Oslo.

Solveig Ane Kirkaune Øksendal er utdannet billedkunstner med Master fra Kunstakademiet i Trondheim. I tillegg til egen kunstnerisk praksis har hun god erfaring med formidling fra Museet for samtidskunst, Nasjonalmuseet samt som koordinator for ungdoms-kunstklubben Plot, og som kulturskolelærer for barn og unge i visuell kunst. Hun gjør omvisninger på norsk og engelsk.

Tora S. Solberg er mastergradsstudent i kunsthistorie ved Universitet i Oslo, med installasjonskunst og arkitektur som sitt spesialfelt. Hun jobber også som formidler for andre kunstinstitusjoner i Oslo, som Astrup Fearnley Museet og Ekebergparken skulpturpark.