Sommerutstillinger 2019

Kunstnernes Hus har gleden av å informere at de ikoniske overlyssalene vil holde åpne for publikum på sommeren 2019 for første gang på svært mange år. Med generøs hjelp fra Sparebankstiftelsen DNB kan Kunstnernes Hus utvide sitt utstillingsprogram med en gratis sommerutstilling som åpner i begynnelsen av juni, slik at byens beboere, tilreisende og turister kan oppleve kunst i et av Norges flotteste byggverk.

Utstillingsprogrammet består av to soloutstillinger med de norske kunstnerne Jana Winderen og Morten Andenæs. Restauranten holder også åpent gjennom sommeren og et stort formidlingsprogram følger utstillingen med blant annet foto- og lydsafari, skattejakt og barneverksted. Formidlingsprogrammet satser på et bredt publikum for familier og besøkende, og tar blant annet for seg byggets arkitektur. Med adresse i hjertet av Oslo og som nærmeste nabo til Slottsparken, Litteraturhuset og en rekke turistattraksjoner, vil Kunstnernes Hus på denne måten kunne tilby et levende kunstnerisk tilbud gjennom hele året.

I denne perioden viser vi også Inger Lise Hansen på Kunstnernes Hus Kino og Entrée (Bergen) sitt gjestespill med Maria Brinch.

Velkommen!