Un film dramatique

av Éric Baudelaire
02.09.20 – 06.09.20

Un film dramatique ble til i løpet av en fireårsperiode sammen med elever fra ungdomsskolen Dora Maar i Saint-Denis, en av forstedene til Paris. Kunstner og regissør Éric Baudelaire holder seg stort sett i bakgrunnen mens elevene fra ulike kulturelle bakgrunner trer frem som aspirerende kunstnere, og lager filmen på egne premisser.

Klikk her for å laste ned vårt kinoprogram for august/september 2020.

Onsdag 02.09.20
18:00
Søndag 06.09.20
18:00

Om filmen

Un film dramatique ble til i løpet av en fireårsperiode sammen med elever fra ungdomsskolen Dora Maar i Saint-Denis, en av forstedene til Paris. Kunstner og regissør Éric Baudelaire holder seg stort sett i bakgrunnen mens elevene fra ulike kulturelle bakgrunner trer frem som aspirerende kunstnere, og lager filmen på egne premisser. Med stor sjarme og varme, blir elevene portrettert, mens de gyver løs på det store spørsmålet «hva er film»? med en beundringsverdig åpenhet, nysgjerrighet og mange overraskende fine innsikter. Filmen har fransk tale med engelske undertekster.

Om filmskaperen

Éric Baudelaire er en kunstner og filmskaper som bor og jobber i Paris. Etter å ha utdannet seg som statsviter etablerte han seg som billedkunstner med en forskningsbasert praksis. Hans spillefilmer Also Known As Jihadi (2017), Letters to Max (2014), The Ugly One (2013) and The Anabasis of May and Fusako Shigenobu, Masao Adachi and 27 Years Without Images (2011) har sirkulert på mange internasjonale filmfestivaler, blant annet i Locarno, Toronto, New York, FID Marseille og Rotterdam.

Tittel
Un film dramatique
Regi
Éric Baudelaire
Produksjonsår
2019
Produksjonsland
Frankrike
Lengde
1t 54 min
Språk
Fransk tale med engelsk undertekst