Ledig stilling: Administrativ leder

Our tour-guides

Kunstnerviserkunstner K3 EG80 J

Vi engasjerer frilansere med høy kompetanse innen kunst og arkitektur og med bred erfaring som formidlere til ulike målgrupper.

Eli Eines er utdannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Trondheim. I tillegg til egen kunstproduksjon jobber hun som formidler på Kunstnernes Hus og på Nasjonalmuseet.

Ingvild Hammervoll er kunsthistoriker med en master fra Universitetet i Oslo og Det norske institutt i Roma. Ingvild jobber også som formilder ved Nasjonalmuseets ulike avdelinger, Ekebergparken skulpturpark og Høstutstillingen, samt som faglærer i kunsthistorie ved Einar Granum Kunstfagskole.

Karianne Ommundsen er billedkunstner, kunsthistoriker og skribent med moderne kunst og samtidskunst som interessefelt. Hun har tidligere undervist i kunsthistorie ved NTNU, og arbeider i dag med formidling ved forskjellige kunstinstitusjoner i Oslo.

Anders Dahl Monsen er utdannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Bergen. I eget kunstnerskap jobber han med skulptur, og på Kunstnernes Hus har han vært engasjert som omviser siden 2008. Ved siden av underviser han ved flere kunsthøyskoler og kunstskoler i Oslo.

Tora S. Solberg er mastergradsstudent i kunsthistorie ved Universitet i Oslo, med installasjonskunst og arkitektur som sitt spesialfelt. Hun jobber også som formidler for andre kunstinstitusjoner i Oslo, som Astrup Fearnley Museet og Ekebergparken skulpturpark.