Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-20 (Restaurant 11-21)

Plot/Oslo

Kunstnerneshus Jan Khur Tour 9264

Plot/Oslo er en klubb for unge som vil lære mer om samtidskunst. Klubben er åpen for alle mellom 15 og 25 år, og det er helt gratis å være med.

Dette får du som medlem

  • Bli kjent med andre kunstinteresserte
  • Invitasjon til spennende arrangementer om samtidskunst
  • Gratis inngang i alle Nasjonalmuseets visningssteder og Kunstnernes Hus

Hvordan blir medlem?

Du blir medlem i Plot/Oslo ved å registrere deg under ett av våre arrangementer, eller ved å sende en e-post med navn, e-postadresse og fødselsår til astrid@plotoslo.no

Følg Plot/Oslo på Facebook og Instagram, eller besøk www.plotoslo.no for å se arrangementer og andre oppdateringer.

Programmet planlegges og gjennomføres av Plot-rådet i samarbeid med Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet og Kunstnernes Hus.

Om Plot-rådet

Plot-rådet setter opp programmet for hvert semester, og har ansvar for å planlegge og markedsføre arrangementene. Dette kan være alt fra kuratoromvisninger, foredrag, kunstkino til performance og kunstnermøter. Her er det høyt under taket, og vi ser etter noen som kan hjelpe oss lage et fantastisk kunsttilbud. Som medlem av rådet vil du også kunne jobbe med sosiale medier, video, grafisk design, markedsføring og rekruttering av nye medlemmer.

Du trenger ikke å ha mye erfaring med eller kunnskap om samtidskunst for å være med – det vi ser etter er motivasjon, engasjement og gode innspill og ideer som vil gjøre Plot/Oslo til et spennende tilbud for kunstinteresserte unge!

Rådet møtes fast ca. en gang i måneden, i tillegg til å delta på aktivitetene Plot/Oslo arrangerer.

Arbeidet er ikke betalt, men gir deg du muligheter til å påvirke kulturtilbudet for unge, og til å bygge nettverk med anerkjente kunstinstitusjoner i Oslo, og ikke minst nye venner som deler din interesse for samtidskunst! Vervet gir deg erfaring med å organisere arrangementer, og du vil få en fin attest for innsatsen din.

Om du har lyst til å bli med i Plot-rådet eller bare vil vite mer kan du ta kontakt med Plot-koordinator Astrid Bøe Drejer på astrid@plotoslo.no, eller sende oss en melding på Facebook eller Instagram.

Kunstnerneshus Jan Khur Tour 9349
Eline Og Ungdommer Ror
MA19-Plot-beskaret