Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-20 (Restaurant 11-21)

Tilbud for unge

KH JH Ida Ekblad 0362

Til deg som er hekta på samtidskunst og film og har lyst til å treffe ungdommer med samme interesser har vi en rekke aktiviteter på Kunstnernes Hus. Vi har både kunstklubb og filmklubb åpne for unge i ulike aldre, samt egne ungdomsformidlere i utstillingene med et eget program. Sjekk ut vårt ungdomstilbud her!

LEO Filmklubb for ungdom

LEO Filmklubb Dag Johan Ella Cecilie Naomi

LEO Filmklubb viser spesialplukket film én gang i måneden for unge mellom 13 og 18 år. Filmene velges av et programråd bestående av ungdommer som selv er tilknyttet klubben. Det finnes et stort utvalg nye filmer for unge med høy kunstnerisk verdi som sjeldent når fram til norske kinolerreter. Dette gjør vi noe med, og velger utelukkende filmer som kan bidra til å utfylle det eksisterende filmtilbudet til ungdom!

Mer informasjon finner du her

Blikkåpner Oslo

Foto Nasjonalmuseet Borre Hostland

Blikkåpner Oslo er 15 ungdommer fra 15 bydeler i Oslo som har fått deltidsjobb på Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet og Kunstnernes Hus. Oppgaven deres er å formidle kunst til ungdom og andre interesserte med utgangspunkt i sine egne erfaringer og interesser.

Klikk her for å lese mer

Plot/Oslo

Kunstnerneshus Jan Khur Tour 9264

Plot/Oslo er en kunstklubb for unge mellom 15 og 25 år som vil lære mer om samtidskunst. Som medlem i Plot/Oslo får du bli med på omvisninger, møte kunstnere på atelieret, delta i workshops og mange andre kule aktiviteter. Det er gratis å være med. Plot/Oslo er et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Nasjonalmuseet, Kunstnernes Hus og ungdommene selv.

Klikk her for å lese mer