Omvisning

KH Julie Hrncirova Oslobiennalen 7227

Åpne omvisninger

Opplev Kunstnernes Hus sammen med kunnskapsrike omvisere som gjør kunsten aktuell, levende og lærerik. Våre omvisninger gir både kunstfaglig og intellektuell påfyll til deg som vil lære mer om utstillingene, kunstnerne og kunstverkene som presenteres på huset.

KH Julie Hrncirova Oslobiennalen 7314
Omvisning av Mari Slaattelid, vår 2020. Foto: Julie Hrncirova

Private omvisninger

Vi legger alltid til rette eksklusivt for din gruppe. Ønsker du en privat omvisning? Bestill tid ved å kontakte Nina Kaasa: nina@kunstnerneshus.no. En privat omvisning kan kombineres med leie av rom i huset og servering i restauranten.

Varighet40-60 min
Antall deltakere30 maks
Vanlig pris1.500,- per gruppe og halv pris på inngangsbilletten per person.
Utenfor åpningstider2.500,- og halv pris på inngangsbilletten per person.
SpråkNorsk, engelsk, fransk, polsk og serbokroatisk
Kunstnerneshus Jan Khur Tour 9264
Omvisning i Tegnetriennalen, januar 2020. Foto: Kunstnernes Hus

Familieomvisninger

Utvalgte lørdager arrangerer Kunstnernes Hus familieomvisninger. Her legger vi til rette for at barn og voksne kan utforske utstillingene eller husets arkitektur i felleskap. Etter omvisningene kan både barn og voksne utfolde seg i Atelier Felix der billedkunstner Annika Simonsson inviterer til workshops tilknyttet utstillingene. Omvisningen og verkstedet varer i til sammen to timer.

Familieomvisningene er inkludert i inngangsbilletten og er gratis for barn. For informasjon om neste familieomvisning, følg med på programmet "Barn og Familie" på nettsiden og på Facebook.

Familieomvisning_2_utsn
Barneomvisning I Siri Aurdals installasjon, 2016. Foto: Kunstnernes Hus

Babyomvisninger

En onsdag i løpet av samtlige utstillinger arrangerer vi babyomvisning med påfølgende verksted og samling i Atelier Felix. Babyomvisningene er lagt til rette for voksne med barn under to år. Omvisningene starter kl. 13.00 og avsluttes med at vi presenterer en verkstedoppgave i Atelier Felix. Rommet egner seg også for sosialt samvær og matpause for de minste, slik at de også kan bli bedre kjent med hverandre.

Omvisning og verksted er inkludert i inngangsbilletten, og det er ingen forhåndspåmelding. De som ønsker kan bruke vogn i omvisningen, Atelier Felix har ikke heistilknytning så da foreslår vi å ta barnet på armen eller i bæresele. Vi legger også ut matter som barna kan ligge/krabbe på i Atelier Felix. Følg med på programmet "Barn og Familie" på nettsiden og på Facebook.

KH JH Fadlabi 3918
Åpning av Fadlabi / Jubileumsutstillingen 2020. Foto: Julie Hrncirova

Senioromvisninger

Vi organiserer senioromvisninger i samarbeid med Den kulturelle spaserstokken, annen hver tirsdag kl. 11:00 i en utstillingsperiode. Omvisningene skjer ofte på dagtid og annonseres både på vår programside og på Facebook.

Den kulturelle spaserstokken skal bidra til profesjonelle kunst- og kulturopplevelser for seniorer, ved at det tilrettelegges for ulike typer tilbud på ulike kulturarenaer, seniorsenter, sykehjem og andre arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet. Det kulturelle tilbudets innhold skal gjenspeile den mangfoldige gruppen seniorer som bor i byen.

Kunstnernes Hus Jan Khur TT 9168
Fornøyd publikum på Tegnetriennalen. Foto: Kunstnernes Hus

Kunstner viser kunstner

En annen type åpne omvisninger er når vi inviterer kunstnere til å fortelle om sin egen eller andres kunst i våre utstillinger ut fra sitt personlige og kunstneriske ståsted. Følg med på programsiden vår.

Kunstnernes JH august 8030
Ahmed Umar viser Fadlabi, august 2020. Foto: Julie Hrncirova