Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Åpent i dag 11-17 (Restaurant 12-20)

Edisjoner

Edisjon Tyrmi 11

Hver edisjon som selges i butikken er laget spesielt for Kunstnernes Hus. Serien tilbyr kunstverk i begrensede opplag av kunstnere som har stilt ut i våre overlyssaler. Ved å kjøpe en av Kunstnernes Hus' edisjoner får du et kunstverk som ikke finnes tilgjengelig andre steder. Alt overskudd fra salget går til å støtte Kunstnernes Hus' program og fremtidige prosjekter.

Følgende edisjoner er tilgjengelig i vår butikk:

Ragna Bley

Edisjoner Bley

For sin separatutstilling Stranger's Eye har Ragna Bley spesiallaget en serie unike verk på papir. Serien Heap omfatter 20 verk, til salgs på Kunstnernes Hus.

Heap. 30 x 42 cm (A3). Vinylfarge på papir. Serie på 20 unike verk.

Pris: 20 000,- per verk (inkl. Kunstavgiften)

For å kjøpe edisjonen, ta kontakt på post@kunstnerneshus.no eller spør oss i resepsjonen.

Kim Hiorthøy

Kim Hiorthøy silketrykk KH

I forbindelse med sin separatutstilling Hullet i veggen har Kim Hiorthøy spesiallaget et silketrykk.

See? Silketrykk. 70 x 100 cm. Edisjon på 20 stykk.

Pris: 6 500,- (inkl. kunstavgiften)

For å kjøpe edisjonen, ta kontakt på post@kunstnerneshus.no eller spør oss i resepsjonen.

Hanne Tyrmi

Edisjon Tyrmi 1

For sin separatutstilling på Kunstnernes Hus,Hester dør stående har Hanne Tyrmi spesiallaget en edisjon: Håndskulptur er en skulptur av massiv bronse i et opplag på 20 stykk.

Håndskulptur. Patinert bronse. Edisjon på 20.

Pris: 6 300,- (inkl. kunstavgiften)

For å kjøpe edisjonen, ta kontakt på post@kunstnerneshus.no eller spør oss i resepsjonen.

Ida Ekblad

DSF0306

Utstillingen til den norske kunstneren Ida Ekblad, PIKE LÆGGER I OVNEN, åpner i juni 2021 og er Ekblads største utstilling i Norge hittil. For denne utstillingen har hun spesiallaget en edisjon, et silketrykk i et opplag på 200, signert av kunstneren.

BRAIN EITHER HEART BOTH
58,5 x 44 cm. Sylketrykk på papir
Edisjon på 200 / 30 AP / 5 PP

Pris: 10 500,- (inkl. kunstavgiften)

For å kjøpe edisjonen, ta kontakt på post@kunstnerneshus.no eller spør oss i resepsjonen.

Yngve Holen

Edisjon Yngve Holen redigert

Den norsk-tyske kunstneren Yngve Holen (f. 1982) viste sin største separatutstilling i Norge på Kunstnernes Hus i vår 2019. Utstillingen hadde som tittel HEINZERLING og undersøkte forholdet mellom menneske og teknologi, det organiske og det industrielle, det generiske og det individuelle. Tittelen reflekterte kunstneren i sitt opphav som norsk-tysk, da HEINZERLING er det siste etternavnet han har i passet. Gjennom en lek med denne dualiteten stiller han nye spørsmål til kunstnerskapet sitt. Hva ligger i forbindelsene til omgivelsene våre, det være seg språklige, visuelle eller stedbundne?

Pris: 3 150,- (inkl. kunstavgiften)

Mari Slaattelid

Bokhandel

Mari Slaattelid har siden 1990-tallet markert seg som en av Norges mest profilerte malere, med et skarpt blikk på maleriets muligheter og grenser. Utstillingen Stempel på Kunstnernes Hus i vår/sommer 2020 viste både nye og eldre verk. Hennes edisjon er basert på Grunnfjell serien.

Slaattelid var i 2019 festspillutstiller i Bergen, og presentasjonen på Kunstnernes Hus er et samarbeid med Bergen Kunsthall. De to institusjonene har samprodusert boken Templates utgitt i mai 2019 på det tyske forlaget Sternberg Press, også på salg i bokhandelen.

Frida Orupabo - utsolgt!

Edisjon Frida Orupabo redigert

Frida Orupabo (f. 1986) stilte ut på Kunstnernes Hus i 2019 i hennes første utstillingen i Norge, Medicine for a Nightmare. Orupabo sine rå og urovekkende collager utforsker betydningen av hudfarge, seksualitet og kjønn, og iscenesetter kroppens sårbarhet og utsatthet. Til utstillingen hadde Orupabo invitert den anerkjente amerikanske kunstneren og filmskaperen Arthur Jafa (f. 1960).

Pris: 1 800,-

NB: Edisjonen er utsolgt.