Bli medlem nå - få gratis inngang ut 2022!

Edisjoner

DSF0306

Hver edisjon som selges i bokhandelen er laget spesielt for Kunstnernes Hus. Serien tilbyr kunstverk i begrensede opplag av kunstnere som har stilt ut i våre overlyssaler til en hyggelig pris. Ved å kjøpe en av Kunstnernes Hus' edisjoner får du et kunstverk som ikke finnes tilgjengelig andre steder. Alt overskudd fra salget går til å støtte Kunstnernes Hus' program og fremtidige prosjekter. Følgende edisjoner er tilgjengelig i vår butikk.

Ida Ekblad

Utstillingen til den norske kunstneren Ida Ekblad, PIKE LÆGGER I OVNEN, åpner i juni 2021 og er Ekblads største utstilling i Norge hittil. For denne utstillingen har hun spesiallaget en edisjon, et silketrykk i et opplag på 200, signert av kunstneren.

BRAIN EITHER HEART BOTH
58,5 x 44 cm. Sylketrykk på papir
Edisjon på 200 / 30 AP / 5 PP

Pris: 10 500,- (inkl. kunstavgiften).

For å kjøpe edisjonen, ta kontakt på post@kunstnerneshus.no eller spør oss i resepsjonen.

DSF0306

Yngve Holen

Den norsk-tyske kunstneren Yngve Holen (f. 1982) viste sin største separatutstilling i Norge på Kunstnernes Hus i vår 2019. Utstillingen hadde som tittel HEINZERLING og undersøkte forholdet mellom menneske og teknologi, det organiske og det industrielle, det generiske og det individuelle. Tittelen reflekterte kunstneren i sitt opphav som norsk-tysk, da HEINZERLING er det siste etternavnet han har i passet. Gjennom en lek med denne dualiteten stiller han nye spørsmål til kunstnerskapet sitt. Hva ligger i forbindelsene til omgivelsene våre, det være seg språklige, visuelle eller stedbundne?

Pris: 3 150,- (inkl. Kunstavgiften)

Edisjon Yngve Holen redigert

Frida Orupabo

Frida Orupabo (f. 1986) stilte ut på Kunstnernes Hus i 2019 i hennes første utstillingen i Norge, Medicine for a Nightmare. Orupabo sine rå og urovekkende collager utforsker betydningen av hudfarge, seksualitet og kjønn, og iscenesetter kroppens sårbarhet og utsatthet. Til utstillingen hadde Orupabo invitert den anerkjente amerikanske kunstneren og filmskaperen Arthur Jafa (f. 1960).

Pris: 1 800,-

NB: Edisjonen er utsolgt.

Edisjon Frida Orupabo redigert

Mari Slaattelid

Mari Slaattelid har siden 1990-tallet markert seg som en av Norges mest profilerte malere, med et skarpt blikk på maleriets muligheter og grenser. Utstillingen Stempel på Kunstnernes Hus i vår/sommer 2020 viste både nye og eldre verk. Hennes edisjon er basert på Grunnfjell serien.

Slaattelid var i 2019 festspillutstiller i Bergen, og presentasjonen på Kunstnernes Hus er et samarbeid med Bergen Kunsthall. De to institusjonene har samprodusert boken Templates utgitt i mai 2019 på det tyske forlaget Sternberg Press, også på salg i bokhandelen.

Bilde for nettside Bilde kommer snart