Vi er stengt inntil videre

Bokhandel

Bokhandel

Bak resepsjonen i første etasje finner du vår bokhandel. Her kan du ta deg en pause mellom utstillingene og fordype deg i spennende kunstbøker. Bokhandelen presenterer egne importerte bøker sammen med et utvalgte titler fra Nordic Art Press (NAP).

Nedenfor presenterer vi noen utvalgte litterære godbiter som du kan finne i vår butikk. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for å se selv. Butikkens åpningstider tilsvarer åpningstidene til utstillingene.

Er du kunstner og ønsker du å lansere boken din i bokhandelen vår? Ønsker du mer informasjon om titlene vi selger? Send oss en e-post: post@kunstnerneshus.no

Minigrafi

Minigrafier heter vår bokserie lansert i 2020 der kunstnerne fører ordet. Den første utgivelsen presenterer en samtale mellom kunstner Mari Slaattelid og kunsthistoriker og kurator ved Nasjonalmuseet Ingvild Krogvig.

Den andre publikasjonen er utgitt i forbindelse med Fadlabis store gulvmaleri «The Onset of Vertigo», laget i anledning Kunstnernes Hus’ 90-årsjubileum. Publikasjonen inneholder en samtale mellom kunstneren Fadlabi og kurator, skribent og foredragsholder Carl Martin Faurby.

Bestill ved å sende en epost til: post@kunstnerneshus.no

Pris: 150,-

KH Julie Hrncirova Oslobiennalen 7183
Minigrafi - Mari Slaattelid. Foto: Julie Hrncirova
Omslag Minigrafi Fadlabi
Minigrafi - Fadlabi. Design: Jørgen Brynhildsvoll

Kunstnernes Hus - En grafisk historie

I anledning Kunstnernes Hus' 90-årsjubileum har kunstner Bjørn-Kowalski Hansen tatt et dypdykk i husets arkiv og samlet over 400 plakater og kataloger fra hele utstillingsprogrammet mellom to permer. Denne visuelle praktboken viser hvordan formgivere har tolket utstillinger opp igjennom tidene og laget plakater til Andy Warhol, Høstutstillingen, Cindy Sherman, Henri Matisse og van Gogh. Boken kommer i tre farger og er en ypperlig gave til alle som er interessert i kunst, design eller visuell kommunikasjon.

Redaktør: Bjørn-Kowalski Hansen.

Redaksjon: Gilda Axelroud, Lars Mørch Finborud, Ida Kierulf, Anne Hilde Neset.

Pris: 399,-
Den kan også bestilles her.

Grafisk historie bok 1
Grafisk historie bok 2
Grafisk historie bok 3

Edisjoner

Hver edisjon som selges i bokhandelen er laget spesielt for Kunstnernes Hus. Serien tilbyr kunstverk i begrensede opplag av kunstnere som har stilt ut i våre overlyssaler til en hyggelig pris. Ved å kjøpe en av Kunstnernes Hus' edisjoner får du et kunstverk som ikke finnes tilgjengelig andre steder. Alt overskudd fra salget går til å støtte Kunstnernes Hus' program og fremtidige prosjekter. Følgende edisjoner er tilgjengelig i vår butikk:

Edisjon Yngve Holen redigert
Yngve Holen: 3 150,- (inkl. 5% kunstavgift)
Edisjon Frida Orupabo redigert
Frida Orupabo: 1 800,-