Vi søker deltakere til Blikkåpner Oslo

Kjenner du noen mellom 16 og 19 år som er gira på å bruke egne erfaringer og interesser til å formidle kunst?

Blikkåpnere copy

Om prosjektet

Blikkåpner Oslo er et samarbeid mellom Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet og Kunstnernes Hus, hvor vi satser på kunstformidling av og for ungdom. Blikkåpnerne bruker sine egne erfaringer og interesser som utgangspunkt for å formidle kunsten til andre.

I ett år får deltakerne deltidsjobb hos Nasjonalmuseet, Astrup Fearnley Museet eller Kunstnernes Hus, og jobber med å nå ut til andre unge gjennom å lage arrangementer og innhold for ungdom.

Programmet er inspirert av Blikopeners på Stedelijk Museum i Amsterdam, og er en del av et større samarbeid mellom flere kunstinstitusjoner på Østlandet. Prosjektet finansieres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Følg @blikkapneroslo på Instagram for å få et ungt perspektiv på kunst og kunstinstitusjonene!

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er engasjert og har et åpent sinn. Du som søker har et ønske om å gjøre kunst tilgjengelig for andre og dele det du tenker og mener.

Som Blikkåpner vil du jobbe med å nå ut til andre unge, gjennom å blant annet arrangere eventer og lage innhold. Vi ser etter motiverte og engasjerte søkere, som har et ønske om å formidle kunst. Du trenger ingen tidligere erfaring med kunst for å søke. Alderskravet er 16-19 år.

Arbeidet er betalt og du vil jobbe deltid rundt 4 timer i uka i ett år. Å kombinere dette med skole er null problem!

Søk her

Søk plass på blikkapner.no. Søknadsfrist 6. juni.