Vi bruker informasjonskapsler for å analyse bruk av nettsiden og for å kunne levere relevant annonsering.

Blikkåpner Oslo søker unge kunstformidlere

Kjenner du noen mellom 16 og 19 år som har lyst å bruke egne erfaringer og interesser til å formidle kunst? Blikkåpner Oslo søker nå etter neste generasjon av Blikkåpnere! Søknadsfrist 14. mai.

Blikkapner 10 11 22 62 2048x1365

Hva gjør en Blikkåpner?

Blikkåpnerne jobber med å nå ut til andre unge, gjennom å blant annet planlegge og gjennomføre arrangementer og lage innhold til sosiale medier. Du trenger ingen tidligere erfaring med kunst for å søke, verken utdanning eller en fancy CV er avgjørende. Du vil få opplæring og veiledning i arbeidet underveis. Vi ser etter motiverte og engasjerte søkere, som har et ønske om å formidle kunst. Det forventes at du jobber godt både i grupper og selvstendig mellom møter.

I løpet av året vil du jobbe på Astrup Fearnley Museet, Kunstnernes Hus og Unge Kunstneres Samfund. Du blir en del av et større team, der målet er å dele kunst med dine venner og et ungt publikum.

Arbeidet er betalt og du vil jobbe deltid rundt 4 timer i uka i 10 måneder. Arbeidet vil foregå på ettermiddag og kveld, og noen helger.

Om prosjektet

Blikkåpner Oslo er et samarbeid mellom Astrup Fearnley Museet, Unge Kunstneres Samfund og Kunstnernes Hus, hvor vi satser på kunstformidling av og for ungdom. Blikkåpnerne bruker sine egne erfaringer og interesser som utgangspunkt for å formidle kunsten til andre.

Programmet er inspirert av Blikopeners på Stedelijk Museum i Amsterdam, og er en del av et større samarbeid mellom flere kunstinstitusjoner på Østlandet. Prosjektet finansieres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Følg @blikkapneroslo på Instagram for å få et ungt perspektiv på kunst og kunstinstitusjonene!

Søk her

Søk plass på blikkapner.no. Søknadsfrist 14. mai.