Oslo Open på Kunstnernes Hus


27.04.19 – 28.04.19

Hvordan jobber en kunstner? Hva er et atelier? Ønsker du å bli kjent med kunstnerskap i Oslo? Besøk Oslo Open og hør kunstneren formidle tankene bak sin egen kunst samt se kunsten før den havner på galleri eller museum. På Kunstnernes Hus kan du besøke Atelierprogrammet bak huset, hvor følgende kunstnere holder deres studio åpne mellom 12:00 og 18:00 på lørdag 27. april: Mor Efrony, Kristian Suvatne Augland, Love Terins, Agatha Wara. I tillegg er huset åpen lørdag & søndag fra 11:00 til 17:00 med utstillingen Selflessness kuratert av det kunstnerdrevne galleriet 1857, og Akademirommet er åpen med utstillingen Skybartribe fra 12:00 til 15:00.

Velkommen!

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 375 av Oslos kunstnere dørene for publikum. Det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer, BOO! - Barnas Oslo Open, Guidede Turer samt en rekke utstillinger, performances og videoscreenings arrangert av og med byens kunstnere.

Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, er åpent for alle og har gratis inngang. På vår nettside finner du detaljert informasjon om våre ulike arrangementer, liste over deltakere kunstnere etc.

Som i fjor deler vi byen i to – mellom Oslo øst og Oslo vest. Kunstnerne på vestsiden av elva har åpent atelier på lørdag 27. april og kunstnerne på østsiden av elva har åpent atelier på søndag 28. april.

Varm velkommen til Oslo Open!

Adresse: Hele Oslo
Vest for elva - lørdag, Øst for elva - søndag
Åpningstid: 12.00 - 18.00
Alt er gratis!

Oslo Open er finansiert av Oslo kommune, Norsk Kulturråd og Utenriksdepartementet.