Åpent hus

Gratis inngang i jubileumsutstillingen
05.06.20

Vi har gleden av å invitere til åpent hus førstkommende fredag, med gratis inngang i utstillingene hele dagen fra 11-20. Les mer om programmet lengre ned.

Utstillinger

Dette er første mulighet til å oppleve vår jubileumsutstilling Kunstnernes Hus 90 år - The Onset of Vertigo i nedre utstillingssal. Her har kunstneren Fadlabi skapt et spesiallaget verk som tar utgangspunkt i Per Krohgs ikoniske takmaleri i husets trappeoppgang. Vi gleder oss til endelig å kunne vise dette enestående verket til publikum.

I overlyssalene vises fortsatt utstillingen Stempel av Mari Slaattelid, en av Norges mest profilerte malere. Utstillingen blir forlenget til 19. juli 2020. Vist helt uten kunstig lys byr den på en unik opplevelse i det tidlige sommerlyset.

Kunstnernes Hus' grafiske historie gjennom 90 år

I anledning Kunstnernes Hus' 90-årsjubileum har kunstner Bjørn-Kowalski Hansen tatt et dypdykk i husets arkiv og samlet over 400 plakater og kataloger fra hele utstillingsprogrammet mellom to permer. I boken får vi møte noen av formgiverne bak plakatene til utstillinger som Andy Warhol, Høstutstillingen, Cindy Sherman, Henri Matisse, Brukskunsts høstmønstringer og Van Gogh.

Boken er til salgs i butikken vår fra fredag 5. juni. Denne dagen får du den til rabattert pris!

Praktisk informasjon

Kunstnernes Hus:

Vi følger myndighetenes anbefalingene og ber alle om å ta hensyn til hverandre og å bruke håndsprit med jevn mellomrom. Vi begrenser antall publikum i utstillingssalene og ber om at det vises hensyn i tilfelle ventetid. Dersom du har spørsmål kan du alltid kontakte oss på post@kunstnerneshus.no.

Restauranten Lofthus Samvirkelag:

Vi ber om forståelse for at restauranten ikke kan ta imot bestillinger ved baren. Alle gjester må ha bord. Denne kvelden er det ikke bordbestilling på forhånd.

Vi ber alle om å holde minimum 1 meters avstand og om å vise hensyn i tilfelle ventetid.